avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate micron

Activitate micron

Pana la urma am reusit sa iau fisa stampilata...au spus ca e o hotarare care se aplica la nivelul Bucurestiului...vor sa introduca toate tranzactiile intr-o baza. In ceea ce priveste temeiul legala nu am primit raspuns.
Luni ma duc sa le cer informatii despre legea care sta la baza acestui mod de lucru.
Buna ziua,
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Astazi am fost sa declar auto la Administratia Financiara sect. 6 si acestia mi-au preluat documentele spunand ca imi vor restitui fisa de inmatriculare cu stampila de luare in evidenta in minim 10 zile. Pana acum aceasta se elibera pe loc. Functionara de acolo a spus ca incepand cu data de 20.05.2013 asa se procedeaza. Este adevarat?
Va multumesc,
Va multumesc pentru raspunsurile prompte. S-a solicitat un extras de carte funciara de informare in care aparea categoria terenului ca fiind arabil. Vanzatorul si notarul mi-au comunicat ca inca nu s-au facut modificarile deoarece toate schimbarile au fost facute acum cateva saptamani.

Pot solicita eu extrasul de carte funciara de informare? Care sunt pasii care trebuie urmati?

Multumesc
Buna ziua,

Vreau sa va adresez urmatoarea intrebare. Doresc sa cumpar un teren care a fost trecut din extravilan in intravilan (cel putin asa sustine vanzatorul). Care sunt documentele de care am nevoie pentru a ma asigura ca totul este ok si ca terenul a fost trecut in intravilan? Care sunt institutiile unde ma pot interesa daca terenul a fost trecut in intravilan?

Vanzatorul doreste sa incheie o promisiune bilaterala si solicita un avans. Aceasta promisiune poate fi anulata de catre mine-cumparator in cazul in care vor aparea suspiciuni pe parcurs?

Va multumesc!