avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Preluare in evidenta autoturism la Administratia ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Preluare in evidenta autoturism la Administratia Financiara

Buna ziua,
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Astazi am fost sa declar auto la Administratia Financiara sect. 6 si acestia mi-au preluat documentele spunand ca imi vor restitui fisa de inmatriculare cu stampila de luare in evidenta in minim 10 zile. Pana acum aceasta se elibera pe loc. Functionara de acolo a spus ca incepand cu data de 20.05.2013 asa se procedeaza. Este adevarat?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:21, 30 Mai 2013
Este prima data cand aud asa ceva, chiar sunt curios care este baza legala.
Luni ma duc sa le cer informatii despre legea care sta la baza acestui mod de lucru.
Ce au spus, pana la urma ?
Pana la urma am reusit sa iau fisa stampilata...au spus ca e o hotarare care se aplica la nivelul Bucurestiului...vor sa introduca toate tranzactiile intr-o baza. In ceea ce priveste temeiul legala nu am primit raspuns.
Inseamna ca temeiul este vreo HCL (hotarare consiliu local) eventual.
Oricum, justificarea cu baza de date se petrece la nivelul multor institutii, chiar am observat treaba asta si chiar discutam cu cineva zilele astea.
Se strange surubul, dupa cnp, date de identificare, etc ...in esenta nu este un lucru rau, depinde insa si cum este facuta, adica cat se intinde coarda in baza acestei justificari !

Ok, Bafta multa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat, notar, expert contabil - autorizatie de functionare primarie Crinel Crinel OG 99/2000 nu include profesiile liberale intre activitatile pentru care este necasar obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie. Totusi la Bacau ... (vezi toată discuția)
Hotărâre de consiliu local: pentru a deține la bloc un animal de companie este necesar acordul scris al vecinilor. este legală o astfel de hotărâre? MarinicaDnc MarinicaDnc Buna ziua! Sunt din Timisoara si stau cu chirie intr-un aprtament. Acum cateva luni am \"adoptat\" un pisic de pe strada, urmand toate procedurile (facut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu zugravitul pe casa scarii gici gici Buna seara! Sunt proprietar al unui bloc din Galati.La noi in bloc s-a hotarat sa se zugraveasca casa scarii fara sa fim intrebati daca suntem de acord (o ... (vezi toată discuția)