avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate lalex

Activitate lalex

Pe mine nu ma supara faptul ca a facut poze.
Trebuia sa mearga cu ele la politie,nu sa le publice pe internet.
Aseara a luat legatura avocatul meu cu el si vad ca le-a sters.
Asa daca ne-am apuca toti sa facem poze i-am aglomera pe cei de la politie,ei neputand lua nicio masura(art.109 din oug195/2002)

nane406 a scris:

Conform GDPR nr de inmatricilare este data cu caracter personal deoarece persoana vizata devine astfel identificabila. Insa: erati pe un drum public unde exista" asteptarea rezonabila" ca puteti fi fotografiat si filmat. Cel din masina din spate nu a incalcat prevederile Reg.678/2016......dvs.insa ati incalcat regulile de circulatie. Bine ca nu ati produs un accident ! In loc sa va suparati, mai bine nu mai faceti depasiri pe linia continua si nu va mai ganditi la razbunare!!

Buna seara!
Am o intrebare:venind de la tara cu masina am efectuat o depasire pe linie continua,un domn din spate mi-a facut poze la masina si la numarul de inmatriculare,postandu-le apoi pe facebook.
Stiu ca,conform regulamentului cu privire la protectia datelor personale nu are voie nimeni sa iti faca public numarul de inmatriculare.
Pe mine nu ma deranja daca mergea la politie cu el,dar nu sa il faca public.
Avea dreptul sa posteze poze cu masina si numarul de inmatriculare pe facebook?
Fiind o camera neomologata,politia poate lua masuri?
Va multumesc!
Va multumesc de raspuns,el mi-a spus doar acum ca are foarte multe amenzi neplatite.
Sunt sanse sa il recuperez in instanta?este un proces de durata?
buna seara!
am cumparat un atv si urma ca vanzatorul sa imi trimita fiscalul,dar nu vrea sa il mai trimita deoarece are amenzi de platit.
cum il pot recupera pe cale legala?
va multumesc!
Buna seara!
imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Inchiriere spatiu
Pe mine ma intereseaza daca se poate face de inchiriere.
Buna seara!
Parintii mei au o garsoniera,dar ei locuiesc la casa.
In garsoniera locuiesc eu.
Ar putea ca parintii mei sa mi-o inchirieze cu contract de inchiriere?
Eu doresc contractul pentru deschiderea unui SRL.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Sicanare in trafic
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am fost astazi la politie.
Surpriza:Domnul politist mi-a spus.
Nu exista o baza legala sa va sanctionam chiar daca apare pe filmare ca a-ti franat brusc in fata respectivei masini.
Am spus la revedere si am plecat
Bravo!!

viorel55 a scris:

Sa va spun ceva, daca eram eu la volanul masinii depasite si aveam camera, n-as fi franat deloc ca sa va evit. Ideea ca daca esti lovit din spate, in mod automat esti nevinovat, sa stiti ca are si alte variante. Una din ele ne-ati oferit-o dumneavoastra acum si ce sa vezi, si politistii stiu de ea . Daca depaseati un camion sau un tir ati fi facut la fel ?

Pentru ce sa ma tem!?pentru o suspendare si o amemda?
Nu sunt nici primu nici ultimu.