avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sicanare in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sicanare in trafic

Buna ziua!
Am intampinat o problema:
Azi am fost sunat de o doamna politist sa ma prezint la sediul politiei pentru o sicanare in trafic.
Imi puteti spune ce as putea pati daca se adevereste?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:02, 30 Iunie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa se intample, o sa-ti suspende dreptul de a conduce, evident daca au si probe. Daca in urma sicanari s-a petrecut si un eveniment rutier atunci te poti astepta la un dosar penal.
Ce dosar penal?/Ce suspendare de permis?
Daca ar fi asa,jumatate vor ramane fara permis de conducere
Nici macar nu m-au citat,mi-au lasat vorba sa ii caut...
Am zis "daca au probe" . Mai nou, toate harburile au cate o camera in bord, asa ca nu fi asa de hotarat. Iar binevoitori care sa trimita inregistrarea Inspectoratului sunt o multime.
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
viorel55, utilizator
lalex a scris:

daca se adevereste?

Aveti cunostinta despre ce eveniment este vorba? Este posbil sa existe inregistrari video al celuilat vehicul sau cine stie ce probe au.
Oricum, daca v-au lasat vorba sa ii cautati atunci ar trebui sa ii cautati pana la termenul indicat altfel riscati sa aveti musafiri nepoftiti care sa va invite la audieri.
Camera de pe bordul unei masini este proba?
Stiam ca doar cele omologate

Alte discuții în legătură

Dreptul la imagine. pot obliga o persoană să șteargă de pe facebook filmarea unei întâmplări din trafic? DenisHoca DenisHoca Am avut un eveniment rutier prin care am evitat un accident, mai exact aveam doua autoturisme în fața mea primul punând brusc frână schimbându-și ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu un deces si ranirea altor 5 persoane - demonstrare nevinovatie tiberiu1977 tiberiu1977 Buna ziua, In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul accidentului Gabriela91 Gabriela91 In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, ... (vezi toată discuția)