avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate madalinaandrei

Activitate madalinaandrei

Răspuns la discuția indemnizatie crestere
liceul oricum il continui dar sunt tare nelamurita caci cei de la primarie din comuna mea mi-au zis ca trebuie sa duc la dosar adeverinta de elev la fsi cand am mers la oras la agentia de prestatii sociale mi-au spus ca nu trebuie ca nu-i intereseaza ce face mama si am ramas foarte nelamurita mi-e frica sa nu ma trezesc fara indemnizatie multumesc!!
buna ziua!!legat de indemnizatie daca fregventez liceul la zi ai am nascut acum 5 luni am facut actele primesc indemnizatie intrebarea este trebuie sa inoiesc actele la fiecare jumatate de an sau la un an trebuie sa mai duc acte doveditoare ca continui scoala?multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
am un copil de 8 luni si in certificat e doar pe numele meu rubrica de la tata nu este completata..iar tatal sau biologic acum si-a adus aminte ca are copil si vrea sa ii faca adn si sa mi-l ia.iar eu nu sunt deacord nici sa faca adn nici nu vreau pensie alimentara nici sa apara ca tata legal poate sa faca ceva in acest sens fara acordul meu??multumesc Doamne ajuta!
buna ziua am o problema si va rog a imi acorda cateva informatii..am un copil de 8 luni si e doar pe numele meu iar tatal ma ameninta ca mi-l ia..se poate sa ii faca adn fara acordul meu?se poate sa imi ea copilul??sunt foarte ingrijorata va multumesc anticipat daca mi-ati raspunde sanatate si Doamne ajuta!!