avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere

buna ziua!!legat de indemnizatie daca fregventez liceul la zi ai am nascut acum 5 luni am facut actele primesc indemnizatie intrebarea este trebuie sa inoiesc actele la fiecare jumatate de an sau la un an trebuie sa mai duc acte doveditoare ca continui scoala?multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: madalinaandrei , utilizator 11:04, 3 Februarie 2012
daca frecventezi liceul la zi trebuia sa te tii de liceu...toate lucrurile isi au vremea lor...se pare ca nu stii acest lucru. Oricum, primesti indemnizatie, insa trebuia deja sa depui dosarul cu documentele necesare... fa-o mai repede pana nu ramai fara...
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
liceul oricum il continui dar sunt tare nelamurita caci cei de la primarie din comuna mea mi-au zis ca trebuie sa duc la dosar adeverinta de elev la fsi cand am mers la oras la agentia de prestatii sociale mi-au spus ca nu trebuie ca nu-i intereseaza ce face mama si am ramas foarte nelamurita mi-e frica sa nu ma trezesc fara indemnizatie multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)
"mama" fara nici un venit... SinghPetronela SinghPetronela Buna ziua, ma numesc Petronela, am 17 ani, eleva in clasa a 11 - a si INSARCINATA in 6 luni... Nu stiu ce sa fac... tatal copilului este acum arestat, el ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)