avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaLoredana

Activitate CristinaLoredana

Răspuns la discuția divort si custodie comuna
Multumesc pt raspuns.
Bunul este cumparat pe numele sotului si doar el plateste ratele.
Ce inseamna custodie comuna in cazul in care o sa stam in orase diferite?
Răspuns la discuția Plata intretinere lift
Multumesc pt raspuns.
1.Conform carei legi se calculeaza pe nr persoane plata intretinerii liftului?
2. Ca sa obtin scutirea platii tb sa am acordul de la toti locatarii blocului?

Consumul de energie electrica este nesemnificativ pe langa cel de intretinere si reparare. De aceste cheltuieli as dori sa fiu scutita
Buna ziua!
Locuiesc la parter, intr un bloc de garsoniere de 5 etaje, dotat cu lift. Intrebarea mea este daca pot fi scutita de plata intretinerii liftului. Mentionez ca calculul se face in functie de m2, garsoniera mea este una dintre cele mai mari din bloc si nu mi se pare corect sa platesc ceva cu nu folosesc niciodata. Multumesc frumos
Buna ziua!
Sunt pe cale de a incepe un proces de divort si am nevoie de cateva sfaturi. Noi suntem casatoriti din 2005.Avem o fetita de 1 an si jumatate. Am locuit cu el intr un apartament cumparat de el inainte de casatorie. Acum el s a mutat intr un alt apartament cumparat anul trecut, prin credit. El doreste sa ma mut din apartament, sa las copilul sau sa avem custodie comuna.
Intrebari:
1. Cu ajutorul legii pot sa obtin sa locuiesc mai mult timp, macar pana face copilul 3 ani, intru un din cele 2 apartamente? mentionez ca momentan nu am nici o locuita pe numele meu dar nici posibilitate de a mi face un credit.
2. Nu doresc costodie comuna. Este obligatorie?

Multumesc anticipat pt raspunsuri

Cristina