buna ziua miam facut vizita medicala in iulie 2011,as vrea sa stiu daca aceasta este valabila pt angajare la o alta firma(patronu de la acea firma zice ca da),firma avand acelasi domeniu,se schimba doar patronu si munca ramane aceeasi
buna ziua cine stie ce sentampla cu termosistemele?a parut o noua lege ce impune sa se faca proiect pt termoizolatii?a fost o cunostinta care se ocupa cu asa ceva la primarie in dej si i sa spus acest lucru si ca ar costa 8 euro/mp(proiectu),ceea ce ar trebui facut de locatarii blocului.dak stiti ceva va rog
as vrea si eu sa stiu ce pot sa fac daca patronu la care am lucrat (momentan angajat tot la el dar in concediu fara salar) nu imi da banii (zice ca nu are) si ca mi da sa stau linistit.Eu mam saturat de povestile lui si nu pot sa mai astept.va rog cei in cunostinta de cauza ajutati-ma.
as vrea sa va rog sami spuneti si mie cat timp sunt valabile vizitele medicale.leam facut in iulie 2011.si as vrea sa stiu un lucru inca;in cazul in care vreau sa ma angajez la o alta firma,tot in acelasi domeniu(constructii)trebuie sa fac alta vizita medicala?va multumesc