avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... termosistem
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

termosistem

buna ziua cine stie ce sentampla cu termosistemele?a parut o noua lege ce impune sa se faca proiect pt termoizolatii?a fost o cunostinta care se ocupa cu asa ceva la primarie in dej si i sa spus acest lucru si ca ar costa 8 euro/mp(proiectu),ceea ce ar trebui facut de locatarii blocului.dak stiti ceva va rog
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:40, 7 Martie 2012
Ceea ce va pot eu sfatui este sa mergeti din nou la primarie, la birou disciplina in constructii, cu ceva scris, nu asa, pe vorbe. Dvs. proprietarii intocmiti o cerere in scris, solicitati ce doriti sa aflati, o inregistrati si asteptati raspunsul acasa. Dupa aceea vorbiti despre proiect si pretul acestuia. 8 euro/mp ? Si atunci termosistemul cat mai costa mp? Scump domnule, scump, poate ”dincolo” gasiti mai ieftin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
teren primarie silviano silviano Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste un teren al primariei pe care platesc impozit de 16 ani ! Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Program de reabilitare termica blocuri cameliaborangic cameliaborangic ca prprietar este obligatoriu sa participi la programul de reabilitare termica (vezi toată discuția)