avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN PRIMARIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN PRIMARIE

Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste un teren al primariei pe care platesc impozit de 16 ani ! Ma intereseaza cum pot deveni proprietar pe acesta . Am folosit terenul ca si gradina de legume tot acest timp ( 1400 mp suprafata totala ) m-am racordat la curent electric , apa ... Acum 1 an am vrut sa il cumpar dar mi s-a parut foarte scump la 7 euro mp . Cum este mai bine sa fac sa il cumpar sau exista alta posibilitate care sa fie mai ieftina ( sa cedez alt teren in localitate , concesiune ... ) . Mai pot recupera impozitul pe care l-am platit in aceeasta perioada ( sa fie scazut din pretul terenului daca il cumpar ) ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Redeventa concesiune ContSters194310 ContSters194310 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu redeventa unei concesiuni pentru un teren proprietate publica. O anumita primarie din tara, acum mai multi ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar nou la contract pt reteaua de apa Florentina M. Florentina M. Buna ziua! Acum 3 saptamani am cumparat o cabana cu teren racordata la reteau de curent si la reteaua de apa care apartine de primarie . Fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Racordare teren la energie electrica. cum se poate racorda un ... vitalsmart vitalsmart Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am ... (vezi toată discuția)