Buna ziua! Acum 3 saptamani am cumparat o cabana cu teren racordata la reteau de curent si la reteaua de apa care apartine de primarie . Fostul proprietar ,care nu a locuit pe aceasta proprietate i-a permis vecinului sa foloseasca terenul pt gradina de legume .
Problema apare acum la reteau de apa care este trasa pe teren meu doar ca contractul este pe numele vecinului, vecin care imi spune ca eu trebuie sa im trag apa de la retea daca vreau pt ca asta care este deja in curte este a lui .
In cazul asta , eu ce pot sa fac? Pt ca am cumparat deja cabana racordata la cele doua utilitati si nu doresc sa mai investesc alti bani pe ceva ce am cumparat si exista
Fostul proprietar mi-a spus ca trebuie sa "ma descurc" cu vecinul
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila si teava este pe terenul dvs. spuneti-i vecinului alternativa dvs. ca puteti sa-i taiati teava sau sa si-o mute in afara proprietatii dvs.
Teava de apa , contorul si caminul de apa sunt pe proprietata mea doar ca nu stiu cum as putea sa schimb titularul de contract ca in cazul energiei electrice
scrie negru pe alb in contractul de vanzare ca aveti cabana racordata la curent si apa? eu opinez sa aveti o atitudine concilianta, macar fiindca veti fi vecini o perioada indefinita. asta nu inseamna ca trebuie sa cedati. vecinul a beneficiat de apa dar pe contractul lui, dvs veti beneficia de contractul lui daca veti face o derivatie. este o cheltuiala minora.