avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie cabana in extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie cabana in extravilan

Buna ziua,

Am cumparat recent un teren -1300mp-situat la granita dintre Cluj Napoca si com Feleaccu.
Am utilitatile la poarta:
-apa si gazul metan la 10m de teren
-un stalp de la reteaua de curent electric este amplasat chiar in incinta terenului.

Vreau sa imi ostruiesc o mica cabana de vacanta ,si sa ma racordez la apa ,curent si gaz.
Ce pasi trebuie sa parcurg pentru a putea sa incep constructia si racordarea la utilitati?
Va multumes

Neamt C

Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:04, 2 Noiembrie 2014
Incepeti cu obtinerea avizului de construire de la primarie.Fara el nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar nou la contract pt reteaua de apa Florentina M. Florentina M. Buna ziua! Acum 3 saptamani am cumparat o cabana cu teren racordata la reteau de curent si la reteaua de apa care apartine de primarie . Fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Variante constructie pe teren extravilan/trecere in intravilan georgeneamt georgeneamt Buna ziua! Detin un teren extravilan agricol (aprox 1300 mp), ce apartine de comnuna Feleacu, judet Cluj. Terenul se afla in imediata vecinatate a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru un garaj existent pe un teren concesionat adochitei catalin adochitei catalin am un garaj construit cu mansarda pe un teren concesionat .am efectuat reparati la acest garaj,mi sa eliberat autorizatie in acest sens dar cand sa cer ... (vezi toată discuția)