avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Variante constructie pe teren extravilan/trecere in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Variante constructie pe teren extravilan/trecere in intravilan

Buna ziua!
Detin un teren extravilan agricol (aprox 1300 mp), ce apartine de comnuna Feleacu, judet Cluj.
Terenul se afla in imediata vecinatate a intravilanului orasului Cluj-Napoca, find despartit de acesta printr-un drum de tara (de pamant).
La biroul de urbanism de la Feleacu mi s-a spus ca terenul nu poate fi trecut in intravilanul comunei, deoarece se afla prea departe de acesta.
Tot acolo mi s-a spus ca nu pot sa ma alipesc la intravilan Cluj Napoca, deoarece ma desparte de acesta limita administrativ teritoriala.
Deocamdata as vrea doar sa ma leg la reteaua de apa a orasului, care se afla la aproximativ 15 metri de parcela mea.
Stalp de electricitate am chiar pe parcela, iar reteaua de gaz se afla pe drumul care ma desparte de intravilanul orasului Cluj Napoca.
Ce posibilitati am sa ma leg la aceste retele?
Ce posibilitati as avea sa pot sa trec terenul in intravilan?
Nu exista anumite legi care sa prevada apartenenta zonei limitrofe unui drum, la intravilanul din are face parte acel drum?
Astept sugestiile si ajutorul dumneavoastra!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
georgeneamt, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren extravilan pricopdanuta pricopdanuta Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi ... (vezi toată discuția)
Teren partial in intravilan / partial in extravilan limitlessidea limitlessidea Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv. In 2013 am cumparat un teren aflat partial in intravilan (cca. 55%), partial in extravilan ... (vezi toată discuția)
Extravilan se poate construi ? fmovidiu fmovidiu Am un teren de 2400mp in Cluj-Napoca,dar din nefericire,desi am vecini cu case in stanga si mai in jos de mine,racordati la reteaua de curent,gaz,doar un drum ... (vezi toată discuția)