avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie pentru un garaj existent pe ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie pentru un garaj existent pe un teren concesionat

am un garaj construit cu mansarda pe un teren concesionat .am efectuat reparati la acest garaj,mi sa eliberat autorizatie in acest sens dar cand sa cer autorizatie pentru racord electric,racord apa si canal si gaz metan nu mi sa dat pentru nici una dintre acestea autorizatie pe motiv ca nu eczista autorizatie de constructie pe garaj si ca prin fata garajului trece o conducta de gaz metan. nu mai inteleg nimic
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:15, 14 Septembrie 2010
fiind o constructie fixa aveti nevoie de autorizatie de construire eliberata de serviciul de urbanism din cadrul primariei. din cite inteleg nu aveti asa ceva si sinteti pasibil de sanctiune. mergeti la primarie si solicitati autorizatie de construire pentru a intra in legalitate. dupa aceasta puteti face si racordul electric.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie belakompot belakompot Buna ziua, Daca un operator de apa-canal realizeaza o investitie majora finantata (partial) din fonduri europene, fonduri de la bugetul de stat, fonduri de ... (vezi toată discuția)
Cerere adresata primariei conform legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public ADOCATA ADOCATA Am facut catre primarie o cerere conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.Le-am cerut sa-mi elibereze si mie in ... (vezi toată discuția)
Litigiu mansarda titidan titidan Buna ziua, in 2012 am cumparat o garsoniera intr-un bloc de nefamilisti la care primaria a construit o mansarda, chipurile locuinte pentru tineri. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)