avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... litigiu mansarda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

litigiu mansarda

Buna ziua, in 2012 am cumparat o garsoniera intr-un bloc de nefamilisti la care primaria a construit o mansarda, chipurile locuinte pentru tineri.
Dupa ce a terminat constructia mansardei, primaria nu a realizat lucrarile promise, de ex. conducte pentru caldura, conducta de apa calda, conducta de gaze (mentionez ca blocul nu are caldura si apa calda)
Primaria a tras conducta de gaz pe casa scari, am fost sa le cer acordul sa ma racordez cu o conducta de gaz, la conducta de gaz de pe casa scari, am fost uimit de raspuns.
Imi dau acordul daca le duc hartie de la notar (mentionez, cheltuiala cu conducta de pe palier cu care ma racordam la conducta de pe casa scari erau suportate integral de mine) ca sunt de acord cu intabularea locuintelor de la mansarda, sunt de acord renunt la celelalte beneficii pentru a ma racorda la conducta de pe casa scari.
Dar mai au o pretentie sa nu dau voie la nimeni sa se racordeze la conducta de gaz de pe palier pana nu le semneza ca sunt de acord cu intabularea locuintelor de la mansarda.
Ce pot face sa abtin aprobare sa ma racordez la conducta de pe casa scari?

Alte discuții în legătură

Firme si solutii pentru sisteme de recirculare a apei calde grandanat grandanat Buna ziua, Revin cu problema calitatii apei calde in Bucuresti. Concret, apa calda este rece. A mai fost exupusa aceasta problema de cateva ori insa fara o ... (vezi toată discuția)
Debransare incalzire spatiu comercial de la un sistem cu centrala comuna pe casa scarii ramuscom ramuscom Buna ziua Sunt confruntat cu urmatoarea situatie, despre care va dau urmatoarele detalii: - avem o centrala termica pe casa scarii pentru furnizare apa calda ... (vezi toată discuția)
Racordarea gaze!!! Ciobanu Daniel Ciobanu Daniel Doresc să vă aduc la cunoștință următoarea situație cu care mă confrunt. În data de 25.05.2005, am achiziționat un apartament. În anul 2012,pe ... (vezi toată discuția)