avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare teren la energie electrica. Cum se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un ...

Racordare teren la energie electrica.
Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am nevoie de curent doar pentru iluminat si supraveghere video (camera de supraveghere conectata la internet fara DVR).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vitalsmart , utilizator 09:44, 21 Iulie 2024
Pentru cei care cauta raspuns la aceasta discutie:
Se depune o solicitare pentru ATR (aviz tehnic de racordare) la operatorul de distributie. Obiectul solicitarii: infiintare gradina de legume
Salut! Imi poti spune te rog ce documente a fost nevoie sa depui cand ai facut solicitarea pentru ATR cu motivul infiintare gradina de legume?
Am depus contractul de vanzare - cumparare, intabularea si planul instalatiei electrice, plan intocmit de un instalator autorizat (cei care se vor ocupa si de bransament).
Terenul trebuie sa fie intravilan si la o distanta mai mica de 100m fata de ultimul stalp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)
Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)