Scuze. Un abonament de tv la Rcs Rds in 2014 cate din cauza neplatii facturilor in valoare de 2700 lei s-a facut la ora actuala 15000 lei. Am primit decizia de la tribunal dar foarte tarziu deoarece nu mai locuiesc acolo, de executare silita. Nu am bunuri pe numepe meu sau salariu decat acea cota parte din apartamentul ramas de la tatal meu pe care inca nu s-a facut succesiunea. Am facut o cerere de esalonare a sumei desi mi se pare exagerata, dar nu stiu daca o sa imi aprobe.
Buna ziua. Se poate executa silit un bun imobil pe care nu s-a facut succesiunea inca? Daca da la cat timp de la primire deciziei de executare se poate trece la bunurile imobile?
Este cineva care ma poate ajuta cu un exemplu de contestatie la hotarare pe motiv ca suma este foarte mare dat fiind ca este un contract de televiziune...am observat ca mi s-au emis 3 facturi in aprilie 2015 si toate cumulate si cu penalizari sunt in jur de 5000 lei. Este exagerat. Cum trebuie sa procedez daca as dori sa contest? Multumesc
Este cineva care ma poate ajuta cu un exemplu de contestatie la hotarare pe motiv ca suma este foarte mare dat fiind ca este un contract de televiziune...am observat ca mi s-au emis 3 facturi in aprilie 2015 si toate cumulate si cu penalizari sunt in jur de 5000 lei. Este exagerat. Cum trebuie sa procedez daca as dori sa contest? Multumesc
Credeti ca se poate sa fac succesiunea pe apartament si sa cedez partea mea mamei mele sau fratelui meu? Sau sa vorbesc cu executorul sa achit in rate...suma este enorma?
Credeti ca se poate sa fac succesiunea pe apartament si sa cedez partea mea mamei mele sau fratelui meu? Sau sa vorbesc cu executorul sa achit in rate...suma este enorma?
Acum am citit mai bine se pare ca suma totala este 15.000 lei din care 7300 numai penalizari. Atat de mult pentru un abonament de televiziune? Pot contesta decizia?
Adica ma pot obliga pe mine, pe mama mea si pe fratele meu sa dezbatem succesiunea. Cum este posibil sa executi silit un bun care nu este numai pe numele persoanei care trebuie executate? Adica cum ar putea ei scoate la licitatie cota de 16% care imi apartine mie?
Buna ziua. In 2015 daca nu ma insel am facut un abonament la RCS&RDS de televiziune si internet si parca imi amintesc ca am luat un Tv pentru care am platit un avans de 200 Ron. Am platit cateva facturi dar fiind exagerat de mari nu am mai achitat. In martie 2016 am plecat din tara...sincer nu mai m-am interesat... ce sa spun cred ca aveam alta mentalitate atunci decat acum...iar acum am primit prin posta un titlu executor de la un birou de executare silita precum ca datorez 58 milioane lei vechi care trebuies achitati. Intrebarea mea ar fi...nu am nimic pe numele meu, nu lucrez in tara, nu cred ca ma intorc in curand in tara dar in schimb avem apartamentul in care locuieste mama mea imobilizata la pat care a ramas mostenire de la tatal meu. Mentionez ca in mpmentul deceaului tatalui meu am deschis mostenirea dar am facut decat pe o Dacie foarte veche ai contul de pensie urmand ca mai tarziu sa dezbatem si apartamentul lucru care nu s-a mai intamplat din cauza imbolnavirii mamei. Deci apartamentul este si acum pe numele tatalui meu...daca mergem sa platim impozit platim pe numele lui. Se poate executa in momentul de fata acest apartament? Eu as incerca sa vb cu ei sa platesc esalonat lasand la o parte ca suma e exagerata dar nu cred ca vor fi de acord. Multumesc
Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 33 de ani. Mostenitori au ramas tatal Meu Si fratele sau Si bunica . Acum 7 ani tatal Meu a decedat iar la 6 luni distanta a decedat Si fratele sau. Anul trecut a decedat Si bunica mea iar verii Mei vor sa facem succesiune dupa ea. Mentionez ca am ramas Eu Si fratele Meu si 2 copii ai unchiului Meu. Intrebarea mea ar fi la succesiune mergem doar noi nepotii sau trebuie sa vina si mama mea Si matusa. Spre exemplu daca ar vinde casa Ramasa de la bunici banii se impart la 4 adica Intre nepoti sau la 6 adica Intre nepoti si jurors?