Avem, pe numele sotiei, un pachet voce, internet si TV.
La telefonie avem un tip de abonament la care a expirat perioada contractuala in data de 22.11.2011. In data de 07.12.2011 (abonamentul a fost prelungit automat) am reclamat o modificare de tarif si mi s-a replicat ca perioada contractuala s-a incheiat, iar la solicitarea mea de a migra la cel mai scump abonament existent la acea data mi s-a raspuns ca voi fi contactat de un reprezentant al firmei. Nu am mai fost contactat de catre nimeni. La o intrebare adresata de un abonat in data de 24.11.2011, pe situl lor, privind prelungirea a abonamentului pe care il avusesem i s-a raspuns ca nu se mai regăse?te în noul portofoliu de pachete de servicii Romtelecom si este sfatuit sa migreze la abonamentul pe care il cerusem eu si nu reusisem sa il fac.
In data de 03.10.2012 am fost la reprezentanta si am solicitat migrarea la abonamentul dorit. Operatoarea de serviciu a refuzat sa-mi preia solicitarea de modificare a abonamentului de telefonie fara nici o justificare logica. In aceeasi zi am solicitat un punct de vedere la Contact online si nu am primit pana in prezent nici un raspuns. Ce pot sa fac in continuare, in afara de o reclamatie?
Cred ca este vorba de un cumul de abuzuri:
- mentinerea unui tip de abonamet, care nu mai exista in portofoliu, pentru a-mi lua cca. 1 euro in plus pe luna;
- lipsa unui rapuns la solicitarea de migrare la un abonament existent, de fapt chiar la cel de top;
- refuzul operatoarei de la reprezentanta de a prelua solicitarea de modificare a abonamentului de la un tip inexistent in portofoliu la cel mai scump existent;
[Editat - va rog sa nu mai postati numele persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme si sa nu dati date care ar putea duce la identificarea acestora, Regulamentul forumului nu permite asta. Multumesc pentru intelegere]
Conform unui articol intocmit pe baza unui oficial din Min. Agriculturii, renta viagera agricola nu se mai plateste incepand cu 01.01.2012, fiind considerata de UE ajutor de stat.
Care este actul normativ pe baza caruia se anuleaza plata rentei viagere?