avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renta viagera agricola
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renta viagera agricola

Conform unui articol intocmit pe baza unui oficial din Min. Agriculturii, renta viagera agricola nu se mai plateste incepand cu 01.01.2012, fiind considerata de UE ajutor de stat.
Care este actul normativ pe baza caruia se anuleaza plata rentei viagere?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:19, 3 Februarie 2012
Pentru cei care au dosarele depuse din anii precedenti, vizarea carnetelor pentru renta se face de la 1 martie pana la 31 august 2012. Alte dosare nu se mai primesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)
Plata rentei viagere agricole in anul 2012 Dutcusioan Dutcusioan Nu au fost facute platile pentru renta viuagera agricola aferenta anului2011 desi suntem in 28 noembrie 2012. Se mai fac plati ? Cand?De ce se intarzie ? Sau ... (vezi toată discuția)
Renta viagera stanutadi stanutadi ce acte trebuiesc pentru renta viagera si ce se intampla cu terenul dupa expirarea rentei viagere (vezi toată discuția)