avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate inpetto

Activitate inpetto

Buna seara,

Am vrut sa imatriculez masina pe numele meu, dar la politie am aflat ca masina este sub sechestru din cauza datoriilor firmei trecute in certificatul de inmatriculare.

Masina este inregistrata fiscal pe numele meu, pentru ca cel de la care am cumparat-o mi-a dat actul fiscal asa cum este necesar pentru ca si el a primit la randul lui cand a cumparat masina de la firma (acum 4ani) dar nu a fost trecuta si la politie din cauza taxei de mediu.

Eu ce pot face acum sa pot inmatricula masina care este trecuta pe numele meu la impozit?
Vorbind cu executorul judecatoresc mi s-a spus ca nu se poate face nimic, doar sa roage creditorul sa-mi scoata sechestrul de pe masina(ceea ce e foarte posibil sa nu se intample)
Răspuns la discuția loc parcare blocat
Insa masina nu este bocata de catre ce-i ce ridica tomberoanele ci de omul de serviuciu al blocului care plaseaza tomberoanele in fata masinii aflate in locul de parcare, astfel fiindu-mi imposibila folosirea acesteia. Firma de salubritate le ridica de unde le gaseste, si deci gasesc vinovat omul de serviciu al blocului, pentru ca ii "invata" pe acestia sa le gaseasca in zona respectiva.

Daca am gresit imi cer scuze, vroiam doar sa mai lamuresc intrebarea.
Am si eu o nedumerire. De cateva ori pe saptamana,masina personala,in locul de parcare platit imi este pur si simplu blocat de catre pers de serviciu cu ajutorul tomberoanelor a 2blocuri. Problema n-ar fi fost foarte grava daca nu erau multe dar in cazul de fata am nevoie de cel putin jumatate de ora se le mut,avand in vedere cantitatea si greutatea.
Cand incerc sa vorbescu cu pers de serviciu imi spune scurt ca nu are unde le pune apoi imi intoarce spatele.
Asadar v-as ruga sa ma sfatuiti din punct de vedere legal ce pot face sa nu mai am masina blocata. Multumesc.