avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina - sechestru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina - sechestru

Buna seara,

Am vrut sa imatriculez masina pe numele meu, dar la politie am aflat ca masina este sub sechestru din cauza datoriilor firmei trecute in certificatul de inmatriculare.

Masina este inregistrata fiscal pe numele meu, pentru ca cel de la care am cumparat-o mi-a dat actul fiscal asa cum este necesar pentru ca si el a primit la randul lui cand a cumparat masina de la firma (acum 4ani) dar nu a fost trecuta si la politie din cauza taxei de mediu.

Eu ce pot face acum sa pot inmatricula masina care este trecuta pe numele meu la impozit?
Vorbind cu executorul judecatoresc mi s-a spus ca nu se poate face nimic, doar sa roage creditorul sa-mi scoata sechestrul de pe masina(ceea ce e foarte posibil sa nu se intample)

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Sechestru sibiu masina cipi29 cipi29 am cumparat o masina de la un unchi si am contract de vazare cumparare intre mine si el din 2016 eu am bagato doar la impozit. Am lasat masina pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. ... Anamaria31mar Anamaria31mar Bună ziua, în 2009 am achiziționat un credit de nevoi personale. Lucram în București . După un timp am fost concediata. Nu am mai putut plati. În 2017 ... (vezi toată discuția)