avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru sibiu masina
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru sibiu masina

am cumparat o masina de la un unchi si am contract de vazare cumparare intre mine si el din 2016 eu am bagato doar la impozit. Am lasat masina pe numele lui si din cauza la taxa de imatriculare ca era 1000 de euro nu am trecuto in talon pe numele meu acum am vrut sa o trec pe numele meu aveam programare la imatriculari pe data de 4 aprilie 2018 dar pana atunci ma oprit politia si mi-a luat talonu si cartea masini ca pentru masina asta este un sechestru pe ea ce pot face ca sa iau actele si sa o pot imatricula masina pe mine daca unchiu nu vrea sa plateasca amenzile??????
Cel mai recent răspuns: cipi29 , utilizator 20:57, 5 Aprilie 2018
Unchiul are serviciu? Adica munceste undeva?
nu munceste probabil a luat niste amenzi si numai masina era pe el

Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
unchiu are 70 ani nu munceste si nici nu a muncit vreodata ia ajutor social

cipi29 a scris:

nu munceste probabil a luat niste amenzi si numai masina era pe el

Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
cipi29, utilizator
ma poate ajuta cineva in legatura cu sechestru de pe masina?????
Puteti sa platiti dvs datoria unchiului pentru care s-a instituit sechestrul si apoi sa va indreptati impotriva dansului in regres, si il executati silit pe pensie sau pe bunuri daca are. NU exista o alta modalitate de a scoata dvs masina de sub sechestru daca la momentul cand ati cumparat masina nu ati finalizat actele privind inmatricularea.

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - sechestru inpetto inpetto Buna seara, Am vrut sa imatriculez masina pe numele meu, dar la politie am aflat ca masina este sub sechestru din cauza datoriilor firmei trecute in ... (vezi toată discuția)