Am si eu o nedumerire. De cateva ori pe saptamana,masina personala,in locul de parcare platit imi este pur si simplu blocat de catre pers de serviciu cu ajutorul tomberoanelor a 2blocuri. Problema n-ar fi fost foarte grava daca nu erau multe dar in cazul de fata am nevoie de cel putin jumatate de ora se le mut,avand in vedere cantitatea si greutatea.
Cand incerc sa vorbescu cu pers de serviciu imi spune scurt ca nu are unde le pune apoi imi intoarce spatele.
Asadar v-as ruga sa ma sfatuiti din punct de vedere legal ce pot face sa nu mai am masina blocata. Multumesc.
Formulati o notificare la societatea care se ocupa cu salubrizarea ,somati-i ca va veti adresa instantei ,faceti o poza doua si anexati-le .Precizati in notificare ca veti cere daune interese si problema sa speram ca se va rezolva.
Daca detineti spatiul de parcare auto,prin cooncesionare de la autoritatea locala,se impune sa sesizati oficial Directia Corp Control din primarie ca unitatea responsabila in salubrizare,va restrictioneaza dreptul de utilizare atat a spatiului de parcare cat si inclusiv a autoturismului
Insa masina nu este bocata de catre ce-i ce ridica tomberoanele ci de omul de serviuciu al blocului care plaseaza tomberoanele in fata masinii aflate in locul de parcare, astfel fiindu-mi imposibila folosirea acesteia. Firma de salubritate le ridica de unde le gaseste, si deci gasesc vinovat omul de serviciu al blocului, pentru ca ii "invata" pe acestia sa le gaseasca in zona respectiva.
Daca am gresit imi cer scuze, vroiam doar sa mai lamuresc intrebarea.
Avand in vedere ca este vorba strict de anagajatul imobilului,va revine dreptul sa sesizati oficial presedintele de asociatie care are autoritatea si competenta sa dispuna masuri personalului angajat astfel incat acestia sa isi desfasoare obligatiile de serviciu de asa natura incat sa nu cauzeze neajunsuri sau prejudicii intereselor proprietarilor