avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate mikaela11

Activitate mikaela11

Multumesc frumos pentru raspuns si ajutor. Am luat legatura, deja, cu persoana interesata de o astfel de societate.Toate bune!
normal ca exista. sunt cele deschise pana in 2006, inclusiv, pana cand s-a dat hotararea ICCJ.
Vand firma de consultanta juridica!!!
revin cu o alta intrebare. cei de la Protectia copilului, care emit certificatul de handicap, emit si o hotarare? la aceasta hotarare se refera angajatorul meu. va multumesc anticipat pt. raspuns.
va multumesc frumos! sanatate multa! toate cele bune!
Ok. Asta am inteles. va multumesc frumos. insa as vrea si baza legala, pt. ca angajatorul nu vrea sa inteleaga. si sa-i dau negru pe alb. va rog frumos!
Buna Ziua. Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, ce trebuie sa fac dupa ce am obtinut certificatul de handicap pt. copilul meu. Pe 4 martie 2012 face 2 ani si trebuie sa fac prelungirea pana la 3 ani. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez, si baza legislativa? Am luat legatura cu angajatorul, insa mi-a zis ca intai trebuie ca cei de la Asistenta Sociala sa emita decizia de prelungire, ca apoi sa faca si ei act aditional de prelungire a suspendarii contractului de munca. va multumesc