avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare Firma Consultanta Juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare Firma Consultanta Juridica

Vand firma de consultanta juridica!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:00, 7 Octombrie 2012
mai exista firme cu astfel de obiect de activitate????

:O

parca era interzis ... sau ma insel ?!?!? :-/
normal ca exista. sunt cele deschise pana in 2006, inclusiv, pana cand s-a dat hotararea ICCJ.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
mikaela11, utilizator
Se aude cumva ca vor fi radiate astfel de firme in temeiul art. 25 din Legea 26/1990?

ART. 25
(1) Orice persoană fizică sau juridică prejudiciată ca efect al unei înmatriculări
ori printr-o menţiune în registrul comerţului are dreptul să ceară radierea
înregistrării păgubitoare, în tot sau numai cu privire la anumite elemente ale
acesteia, în cazul în care prin hotărâri judecătoreşti irevocabile au fost desfiinţate
în tot sau în parte sau modificate actele care au stat la baza înregistrării cu privire
la care se solicită radierea,
dacă prin hotărârea judecătorească nu a fost dispusă
menţionarea în registrul comerţului.
In urma cu ceva timp un utilizator era interesat de cumpararea unei asemenea firme:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos pentru raspuns si ajutor. Am luat legatura, deja, cu persoana interesata de o astfel de societate.Toate bune!

Alte discuții în legătură

Desfiintare inteprindere individuala floriflorentina floriflorentina buna ziua, am o mica problema..si a-si dori un sfat, va rog:D anum trecut am infiintat o i.individuala si nu am avut deloc activitate,iar acum a-si dori s-o ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac si daca e posibil sa preiau o autorizatie de transport in regim taxi kib kib Doresc sa fac succesiune ( cred ca asta este termenul cel mai potrivit...decat ....cumparare )...ptr. a prelua un PFA cu licenta taxi ! Ptr asta am inteles ( ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de sediul social din apartament corinana corinana Am doua situatii neplacute cu sediile sociale ale altora in casele mele. Concret: 1. Acum 10 ani am cumparat un apartament. De cand cu discutia cu cladirile ... (vezi toată discuția)