avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate lovinveronica

Activitate lovinveronica

mai am o intrebare daca divortezi de sotul meu mai pot primi alocatia copiilor, rezidenta pe care o am permanenta in Rom ramine valabila si dupa divort sau se anuleaza?
va multumesc mult o sa incerc
mi sa dat card de la inceput dar nu sint sigura ca pot sal folosesc in bancomatele din Moldova, copiii si eu sintem cu dom. in Romania dar de 8 luni mam despartit de tatal lor si stam la parintii mei in rep.Mold.
buna ziua as avea nevoie de ajutorul dvs. copiii mei fiind cet.rom. primesc o alocatie lunara in Romania dar eu cu copiii ne aflam in Rep.Moldova cum as putea sa retrag acesti bani lunar in R.Mold? mar ajuta fiind mama singura cu 2 copii minori fara nici un ajutor din partea tatalui lor care este cet. Rom.
cum as putea obtine pensie alimentara pentru copii sintem despartiti de 8 luni dar nu sintem inca divortati el se afla in Rom dar eu in Rep, Moldova?
dar in 2006 am intrat pe teritoriul Rom cite 3saptamini pe an plecam in vacanta si tocmai in 2010 luna 3 am iesit si nu am mai intrat, dar faptul ca sintem casatoriti nu ma ajuta la nimic copiii sunt cet rom de ce eu nu as avea dreptul?
eu sint casatorita cu cetatean roman de 5 ani avem 2 copii nascuti in Romania dar nu am stat tot acest timp numai in Rom am mai fost plecati in afara, acum sint in Moldova si as vrea sa stiu as putea sa-mi fac pasaport, cetatenie romana aici la Chisinau, daca da cit ma costa si de unde ar trebui sa incep?