Buna ziua,
Am avut o "intalnire" neprevazuta si foarte urata (intr-o noapte) cu o groapa pe Serban Voda, in Bucuresti, sectorul 4, care mi-a facut praf roata din stanga fata. Mai mult, cat timp a durat sa o schimb, am mai observat cativa care au patit acelasi lucru. Pur si simplu este o groapa care nu se observa si care are muchii ascutite :(
Intrebarea mea este, daca ma poate ajuta cineva, pe cine ar trebui sa chem in judecata pt recuperare paguba? Primaria sectorului 4 sau Primaria Municipiului Bucuresti? Fiind artera principala, ma gandesc ca tine de municipiu...
Deasemenea, ce sanse am la recuperarea pagubei? precizez ca eram singur in masina, insa camera din masina functiona, a inregistrat toata aventura. In plus, am chemat un prieten sa ma ajute sa schimb roata, el putand certifica asta, precum si faptul ca au mai patit-o si altii chiar in fata lui...
Buna ziua
Am si eu o problema de natura juridica si as fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva cu o parere. prietena mea a semnat contractul de vanzare cumparare pt un apartament prin programul prima casa. cum firma constructoare nu are voie sa primeasca bani in euro, banca ii vireaza in lei la cursul din ziua semnarii (care este mentionat in contract explicit). in conformitate cu o clauza din contract, daca euro a crescut pana la virarea banilor (in cateva zile) ea trebuie sa acopere din buzunar diferenta de pret, adica circa 3000 lei, in situatia ei. Intrebarea mea este daca e normala o astfel de clauza, din moment ce si banca isi asuma acelasi risc (euro in ziua platii poate sa fie ori mai sus, ori mai jos...). sunt interesata de problema deoarece peste 2 zile semnez si eu contractul cu aceeasi firma si nu as dori sa semnez asa ceva.... multumesc anticipat...