avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident auto

Buna ziua,
Am avut o "intalnire" neprevazuta si foarte urata (intr-o noapte) cu o groapa pe Serban Voda, in Bucuresti, sectorul 4, care mi-a facut praf roata din stanga fata. Mai mult, cat timp a durat sa o schimb, am mai observat cativa care au patit acelasi lucru. Pur si simplu este o groapa care nu se observa si care are muchii ascutite :(
Intrebarea mea este, daca ma poate ajuta cineva, pe cine ar trebui sa chem in judecata pt recuperare paguba? Primaria sectorului 4 sau Primaria Municipiului Bucuresti? Fiind artera principala, ma gandesc ca tine de municipiu...
Deasemenea, ce sanse am la recuperarea pagubei? precizez ca eram singur in masina, insa camera din masina functiona, a inregistrat toata aventura. In plus, am chemat un prieten sa ma ajute sa schimb roata, el putand certifica asta, precum si faptul ca au mai patit-o si altii chiar in fata lui...
Cel mai recent răspuns: alia777 , utilizator 08:46, 16 Decembrie 2014
Dati in judecata pe administratorul strazii. Din provincie nu pot sa va spun daca administratorul strazii este Consiliul sectorului 4 sau Consiliul General al municipiului Bucresti. interesati-va din surse sigure si actionati. Aveti sanse de castig.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara-ridicare masina mircea04 mircea04 Buna seara. am si eu o intrebare. in tg-mures exista o hotarare a consiliului local care prevede ridicarea masinilor parcate neregulamentar.ieri am patit-o si ... (vezi toată discuția)
Responsabili pagube datorate gropilor din asfalt Ivico Ivico Buna ziua, puteti sa-mi spuneti cine poate fi tras la raspundere pentru daunele sau accidentele datorate gropilor din strazile din Bucuresti? Primaria ... (vezi toată discuția)