Buna ziua,
Am avut o "intalnire" neprevazuta si foarte urata (intr-o noapte) cu o groapa pe Serban Voda, in Bucuresti, sectorul 4, care mi-a facut praf roata din stanga fata. Mai mult, cat timp a durat sa o schimb, am mai observat cativa care au patit acelasi lucru. Pur si simplu este o groapa care nu se observa si care are muchii ascutite :(
Intrebarea mea este, daca ma poate ajuta cineva, pe cine ar trebui sa chem in judecata pt recuperare paguba? Primaria sectorului 4 sau Primaria Municipiului Bucuresti? Fiind artera principala, ma gandesc ca tine de municipiu...
Deasemenea, ce sanse am la recuperarea pagubei? precizez ca eram singur in masina, insa camera din masina functiona, a inregistrat toata aventura. In plus, am chemat un prieten sa ma ajute sa schimb roata, el putand certifica asta, precum si faptul ca au mai patit-o si altii chiar in fata lui...
Dati in judecata pe administratorul strazii. Din provincie nu pot sa va spun daca administratorul strazii este Consiliul sectorului 4 sau Consiliul General al municipiului Bucresti. interesati-va din surse sigure si actionati. Aveti sanse de castig.
ing. Ioan Ciobanu