Buna seara. am si eu o intrebare. in tg-mures exista o hotarare a consiliului local care prevede ridicarea masinilor parcate neregulamentar.ieri am patit-o si eu.
si am platit suma de 235 de lei pentru a-mi recupera masina. avand in vedere ca e un bun proprietate personala, eu consider ca nu au dreptul sa imi ridice masina. eventual sa imi dea o amenda pt parcare neregulamentara, atat.
daca as intenta proces, sa ii dau in judecata, as avea sanse sa castig?
va multumesc.
Nu ati avea cistig in cauza , Intrucit este hotarirea consilului local , cel care administreaza domeniu public , strazi, parcari , si alte spati din localitatea respectiva .
Bine ca nu sunteti din Bucuresti ca sa achitati 800 lei! Parerea mea e ca ati putea incerca sa-i dati in judecata, nu numai dvs ci toti cei care sunt in astfel de situatii, oricum trebuie facut ceva in acest sens pt ca este in mod clar o tulburare a proprietatii, iar pe de alta parte astfel de masuri ar trebui luate doar in momentul in care locurile de parcare corespund cel putin numarului de autovehicule, altminteri este evident un abuz al autoritatilor pt a strange fonduri la bugetul local. Kezsutt!
Masina ridicata
Boros
Buna ziua.
In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)
Roti blocate
milos
cu vreo luna in urma, in orasul Tg Mures au inceput sa rasara peste tot masini cu roti blocate, pentru neplata taxei de parcare. am gasit pe parbrizul masinii ... (vezi toată discuția)