avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Masina ridicata
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Masina ridicata

Buna ziua.

In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am prezentat la sediul firmei masina prezenta lovituri si zgarieturi vizibile cauzate de cei de la firma de ridicari. Din ce am citit nu este legal ca masinile parcate necorespunzator sa fie ridicate de catre firme private. As vrea sa stiu ce pot face in acest sens. Am scris pe procesul verbal locurile unde sunt loviturile.
Am vreo sansa de a-mi recupera banii dati pentru "ridicare transport" dupa cum scrie pe bonul fiscal
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 22:20, 5 Octombrie 2014
parcarea hotelului , este pe domeniu public , sau privat ?
refetitor la lovituri , zgarieturi...etc...etc...sunteti sigur ca cei care au ridicat masina , nu au facut poze in prealabilul actiunii de ridicare ?
s-au facut poze deoarece actiunea de ridicare s-a facut cu cei de la politia locala. Alt aspect de care m-am informat este ca un agent de la politia rutiera trebuie sa fie la locul ridicarii. Nustiu daca parcarea era publica sau privata. In principiu am parcat recunosc, necorespunzator la Hotel Ovidius
Din ce spuneti dvs, in sensul ca recunoasteti ca ati parcat neregulamentar, sunt slabe sanse sa recuperati banii platiti ptr transport. Poate daunele de la masina sa le recuperati, daca au fost facute de firma respectiva. Dvs stiti mai bine...
cereti pozele de la cei care v-au ridicat masina...si daca se constata ca daunele au aparut din cauza lor , cereti-le socoteala .
daca ati parcat neregulamentar sau cum am spus mai sus, parcarea posibil sa fie proprietatea hotelului , nu mai puteti face nimic in vederea recuperarii banilor platiti pe recuperarea masinii .

am avut si eu o situatie cu cineva care tot parca in fata intrarii in curtea depozitului, pe motiv ca este pe domeniu public...fiinta respectiva , nevrand sa auda ca acel spatiu unde are masina pusa imi apartine...drept urmare , a patit ca dumneavoastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada ridicare masina parcata neregulamentar lautz lautz Mi-a fost ridicata masina pt parcare neregulamentara. Trebuie sa achit taxa de ridicare, taxa de transport si taxa de depozitare (pe 24 h) + amenda de la ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina de pe proprietate privata- profi rom food iliuta20 iliuta20 Astazi in jurul orei 14.30 am parcat masina in parcarea Profi de pe strada Aries din Timisoara Dupa ce am facut cumparaturile (circa 10 minute) am iesit ... (vezi toată discuția)