Daca ati parcat auto pe loc special prevazut numai pentru persoane cu handicap,fara ca auto sa detina semn distinctiv sau daca dv nu sunteti detinator de decizie/certificat de incadrare in grad accentuat sau grav,sunteti in culpa
parcarea este semnalizata cu 2 locuri de parcare pentru persoane cu Handicap. Eu am parcat in stanga lor. Problema este ca nu sunt "desenate pe jos" aceste locuri ca sa stii exact unde sunt
La ridicarea auto de la firma ,puteti sa va interesati si veti constata ca au fost realizate foto care sa demonstreze concret locul unde a fost parcata masina-este proba forte care asigura agentului constator castigul de cauza in eventuala contestare a masurii ridicarii auto
Aveti sanse numai in cazul in care ei nu au facut poze pentru a avea dovada concreta a motivului ridicarii masinii.
Cred ca ar trebui sa mergeti la Profi Rom Food si sa luati legatura cu un factor de decizie de acolo, care va putea chema reprezentantul firmei cu care au contract pentru parcarea din strada Aries din Timisoara. tinand cont ca sunteti client (probabil fidel al lor), astfel ca pe cale amiabila sa vi se returneze autoturismul fara a mai fi cazul de "circ". Asa ar fi normal.
Daca nu reusiti, atunci cereti dovada ridicarii masinii, iar daca acestia nu o au, puteti merge in instanta.
Nu uitati sa cereti expres MARCAREA celor 2 LOCURI HANDICAP pentru ca pe viitor sa nu se mai profite de confuzia de acolo si firma de ridicari sa nu mai incaseze sume de recuperare suspecte (oarecum abuzive).
Se pare ca este "cu directie intentionata" situatia de acolo, ce miroase a inselaciune, astfel ca puteti face o reclamatie catre OPC (Oficiul pentru Protectia Consumatorului) aratand toata tarasenia. Succes !
P.S.: Daca nu aveau program in ziua de Duminica, data de 09 Martie 2014, atunci cum de v-au putut ridica masina ?!?
Masina ridicata
Boros
Buna ziua.
In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)