avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare Auto de pe loc de parcare in Sectorul 6
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare Auto de pe loc de parcare in Sectorul 6

Buna ziua,

In dimineata asta (ora 8:47 potrivit Dispozitiei de blocare / Ridicare) mi-a fost ridicata masina, care era parcata intr-o parcare administrata de ADP Sector 6 (Dr. Taberei nr. 29) pe motivul ca bloca accesul in parcarea cu nr. XX - loc atribuit de catre ADPDU conform autorizatiei - si astfel incalcand prevederile Art. 3 Anexa 2 din H.C.L. 36 nr: 4/2010.

Vreau sa stiu daca dispozitia este ilegala dat fiind faptul ca locul respetiv nu era marcat in niciun fel, el fiind marcat dupa ce masina a fost ridicata (am poze care dovedesc ca locul e proaspat marcat + batul cu care s-a facut acest lucru).

Locul nu avea la momentul parcarii masinei mele niciun semn prin care mi-as fi putut da seama ca acela este un loc de parcare atribuit cuiva - nici macar numarul care a fost trecut in Dispozitia de Blocare/ Ridicare (am specificat asta pe copia semnata la firma de ridicari) - acesta fiind semnalizat cu numarul parcarii doar dupa ce masina mea a fost ridicata.

Care credeti ca ar fi sansele mele sa castig o actiune judecatoreasca in cazul de fata - dat fiind faptul ca din Decembrie 2013 ridicarile Auto in Sectorul 6 au fost declarate ilegale pentru autovehiculele parcate în locuri nepermise


Multumesc,
Alex.

Alte discuții în legătură

Bani perceputi ilegal pentru parcare lovy8519 lovy8519 In fata blocului este o parcare marcata si numerotata insa fara placute inscriptionate cum ca parcarea este interzisa sau inchiriata ADP. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)