avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada ridicare masina parcata neregulamentar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada ridicare masina parcata neregulamentar

Mi-a fost ridicata masina pt parcare neregulamentara. Trebuie sa achit taxa de ridicare, taxa de transport si taxa de depozitare (pe 24 h) + amenda de la politie. Intreb cine trebuie sa-mi faca dovada (cu poze) ca masina era parcata neregulamentar: politia sau firma de ridicari? Daca vreau sa contest toata treaba, in cererea de chemare in judecata trebuie sa trec si politia (pt amenda) si firma de ridicari (pt taxele enumerate mai sus)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:56, 12 Noiembrie 2011
Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar se realizeaza de catre echipaje mixte politie si firma specializata
In eventualitatea in care apreciati ca masura este netemenica,aveti dreptul legal sa formulati plangere contraventioanla,in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masini parcate neregulamentar mac23 mac23 Buna ziua, a trecut cam mult timp de la ultima postare, dar cum problemele apar cand nici nu te astepti iata ca supun atentiei dvs. o problema legata de ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de ridicare auto conform hcls6 nr. 4/2010 danut13 danut13 Nu mai exista PV ci doar o dispozitie de ridicare semnata de politia comunitara care poate fi contestata conform dispozitiilor legii nr.554/2004 Consider ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)