avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dispozitie de ridicare auto conform HCLS6 nr. 4/2010
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dispozitie de ridicare auto conform HCLS6 nr. 4/2010

Nu mai exista PV ci doar o dispozitie de ridicare semnata de politia comunitara care poate fi contestata conform dispozitiilor legii nr.554/2004
Consider ridicarea auto abuziva si vreau sa fac contestatie dar... contest dispozitia de ridicare si astept sa depuna firma de ridicari poze cum ca am parcat neregulamentar? Sau trebuie sa demonstrez eu ca am parcat regulamentar?
Si daca depun plangerea la judecatoria S6 ce taxe am de platit pt o suma contestata de 677,32ron?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Amelia Muntean , utilizator 10:49, 3 Martie 2014
pv este obligatoriu deoarece ridicarea masinilor se face la ordinul politiei rutiere. iar aceasta nu o poate dispune decit daca constata savirsirea unei contraventii si o consemneaza intr-un pv. deci existenta pv este obligatorie.
DORESC SA TE INTREB DACA AI REZOLVAT CEVA CU SITUATIA ACEEA.SUNT IN AEEASI POSTURA SI M-AR AJUTA INDICATII UTILE
X-(
Buna la fel mi s-a emis si mie o dispozitie pe baza careia am platit suma de 677 lei, ai facut contestatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)