avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Ilie

Activitate Adrian Ilie

Asa este. contractul nu poate fi nul pe motiv ca nu este incheiat potrivit scopului persoanei juridice. In cazul de fata scopul este producerea de profit, activitatea prestata fiind doar modalitatea prin care societatea intelege sa-si atinga scopul.
Daca obiectul de activitate a fost completat toata lumea e multumita. Contractul e perfect valabil. Presupun ca nicio parte nu urmareste anularea lui.
Scopul este intr-adevar obtinerea de profit. Practic asta este motivul pentru care infiintam societati comerciale. Prestarea de activitati care nu corespund obiectului de activitate inregistrat la Registrul Comertului poate fi sanctionat cu amenzi destul de usturatoare.
Cred ca poate fi anulat contractul de partea interesata, iar societatea ar putea fi obligata la despagubiri. In orice caz, nu cred ca problema este scopul. Scopul este indeplinit, contractul este incheiat in ideea obtinerii de profit.
Răspuns la discuția forma firma
Depinde in principiu de activitatea pe care o veti desfasura si de incasari. Dar nu numai.
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
a consemnat agentul constatator in procesul-verbal vreun mijloc de proba sau vreun martor care sa confirme faptele descrise in pv?