avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Tunde73

Activitate Tunde73

Răspuns la discuția Probleme transport marfă din UE
Aștept să mă contactați prin e-mail.
Firma de transport se numește MARITIME SHIPPING NETWORK.
Mulțumesc. berger.tunde@yahoo.com
Mulțumesc
Bună ziua, acuma deja așa credem și noi. Întrebarea este ce putem face, care sunt pașii de urmărit?
Serviciul de transport a fost încredințat de către firma daneză de la care am cumpărat marfa. Noi am plătit până acum valoarea mărfii adică 500 euro pentru firma daneză + taxa de asigurare 405 euro pentru firma de transport, cu factură. Ce putem face să primim marfa ori să primim banii înapoi? Care sunt pașii de urmărit?
Bună ziua, am o problemă și sper tare mult că mă poate ajuta cineva. Firma noastră a comandat lapte praf de la o firmă din Danemarca, cu factură. Ne-am înțeles prin email că transportul ei vor suporta. Săptămâna trecută am primit un mail de la o firmă de transport că trebuie să plătim 405 euro asigurare marfă, pe care vom primi înapoi după ce marfa ajunge la noi. Am plătit această asigurare. Luni am primit un alt mail de la firma de transport că marfa se află în Austria și acolo sunt percepute diferite taxe, au enumerat 6 feluri de taxe în valoare totală de 940 euro. Până ce nu vom plătii aceste taxe, marfa va staționa în Austria și va trebui să plătim taxe în plus pentru staționare. Firma daneză de la care am cumpărat marfa nu ne răspunde la emailuri. Firma de transport susține că noi trebuie să plătim aceste taxe. A mai pățit cineva ceva asemănător? Ce-i de făcut în acest caz? Mulțumesc anticipat
Bună ziua, aș fi foarte recunoscătoare dacă ar putea să găsească cineva soluția la problema mea. Firma noastră ar dori să colaboreze cu o firmă din China, exportator de produse electonice, IT.
Însă ei acceptă plata doar cu criptomonede.
Întrebarea noastră ar fi ce modalitate legală ar fi să le plătim factura cu criptomonedă?
Discuție Salarizare
Buna seara, intrebarea mea este ca la ce salar pot sa astept, daca voi fi angajat la un centru de ingrijire ptr. persoane cu handicap in functia de inspector de specialitate. Am o vechime de 14 ani. Multumesc anticipat!