avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna seara, intrebarea mea este ca la ce salar pot sa astept, daca voi fi angajat la un centru de ingrijire ptr. persoane cu handicap in functia de inspector de specialitate. Am o vechime de 14 ani. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen ... Camelia 12 Camelia 12 Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen in cadrul unui centru social, functie contractuala.. In urma reorganizarii s-a desfintat centrul ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani pentru adm magistratura ENGFULL ENGFULL intrebarea mea este: concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani este considerata vechime in specialitate ? in oug 148 scrie ... (vezi toată discuția)
Clarificare spor de fidelitate miki55 miki55 Buna seara, Va multumesc ptr. raspunsurile primite, dar as vrea un raspuns mai clar,va rog. Ref. spor de fidelitate (stabilitate) ptr. un angajat in invatam. ... (vezi toată discuția)