avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce modalitate legală ar fi să le plătim factura cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce modalitate legală ar fi să le plătim factura cu criptomonedă?

Bună ziua, aș fi foarte recunoscătoare dacă ar putea să găsească cineva soluția la problema mea. Firma noastră ar dori să colaboreze cu o firmă din China, exportator de produse electonice, IT.
Însă ei acceptă plata doar cu criptomonede.
Întrebarea noastră ar fi ce modalitate legală ar fi să le plătim factura cu criptomonedă?
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facturi incomplete de la furnizori extracomunitari. cum le putem înregistra având în vedere că nu respectă legile din românia? Francu Mihaela Tatiana Francu Mihaela Tatiana Buna ziua, Colaboram sau achizitionam diverse pe domeniul nostru de activitate (IT) de la diversi furnizori din afara tarii. Facturile sunt trimise fara ... (vezi toată discuția)
Produse livrate din china in ue fara ca marfa sa treaca prin romania bflorea bflorea Afacerea pe care o am vinde produse in toata lumea, iar livrarile se fac direct din China, de catre un partener Chinez (persoana fizica), fara ca marfa sa mai ... (vezi toată discuția)
Colaborare site de reduceri- factura fara bon fiscal Alina1132 Alina1132 Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala, cu domeniul de activitate, comert electronic. As dori sa incep o colaborare cu un site de reduceri pentru ... (vezi toată discuția)