avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Colaborare site de reduceri- factura fara bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Colaborare site de reduceri- factura fara bon fiscal

Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala, cu domeniul de activitate, comert electronic. As dori sa incep o colaborare cu un site de reduceri pentru a comercializa produse. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ar trebui sa procedez sau cum as putea proceda, daca as dori sa livrez eu produsele in Bucuresti, avand in vedere ca unei persoane fizice ar trebui sa-i dau factura si bon fiscal? M-ar interesa sa livrez eu produsele in Bucuresti ca sa am un castig suprimentar, sa iau eu banii de transport. As putea sa inchei un contract de curierat intre intreprinderea individiduala si firma tatalui meu, ca sa pot livra eu in Bucuresti? Ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:28, 2 Mai 2012
Incercati varianta cu plata ramburs. Deci la primirea obiectului solicitat clientul va plateste factura numerar firmei de curierat care va deconteaza ulterior suma incasata, sau utilizeaza mandatul postal sau chiar op prin banca. Aceste modalitati de plata sunt legale si nu inseamna neaparat bon fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Pentru o firma comerciala: se poate trimite doar copia bonului fiscal pe e-mail? mitza67 mitza67 Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, ... (vezi toată discuția)