avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Lungumih

Activitate Lungumih

Este vorba despre o familie care a plecat la tara lasandu-si copii in apartamentul lor ,ambii necasatoriti.Au inceput problemele,petreceri interminabila ..care se sfarseau cu un tel la 112.
Apoi au venit razbunarile.. mi-au lovit masina intr-o noapte...eu privindu-i de la fereastra.Binenteles iar am apelat la politie..neavand taria s-o duc la final ,ne-am retras plangerea am sperat ca nu se v-a mai intampla.Unul dintre ei si-a schimbat domiciliul la tara cu parintii.Nu stiu cum sa procedez deorece el vine in permanenta in apartament si nu stiu cum sa reactionez daca se intampla sa ne mai ceeze probleme pot sa-i pun o interdictie.

dupa rezilierea unui contract de furnizarea energiei ,abonatul continua sa consume fraudulos
intr-o noapte fiul meu ma trezeste speriat ,deorece a vazut uitandu-se pe geam 5 indivizi care ne atacau masina cu lopeti .Am stat catava sec. sa vad ce se intampla, vazand ca loveau masina am deschis geamul tipand la ei sa-i fac sa se opreasca.
Auzindu-ma am venit in dreptul geamurilor si au inceput sa arunce cu bulgari adresandu-ne cuvinte obscene..Situati devenea critica si am luat telefonul si am sunat la 112 de mai multe ori.Politia a venit foarte repede si spre surprinderea mea au inceput sa-l inpinga pe unul din cei 2 politisti .I-au luat la masina intr-un
sfarsit, pentru ai identifica.Au urcat apoi sa ne ia o declaratie.A doua zi am luat toata zapada care ei o aruncase pe masina deoarece ea fusese deszapezita de sotul meu cu o zi in urma si nu am gasit pagube deoarece i-am vazut la timp.