avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie - vecini agresivi si galagiosi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie - vecini agresivi si galagiosi

Este vorba despre o familie care a plecat la tara lasandu-si copii in apartamentul lor ,ambii necasatoriti.Au inceput problemele,petreceri interminabila ..care se sfarseau cu un tel la 112.
Apoi au venit razbunarile.. mi-au lovit masina intr-o noapte...eu privindu-i de la fereastra.Binenteles iar am apelat la politie..neavand taria s-o duc la final ,ne-am retras plangerea am sperat ca nu se v-a mai intampla.Unul dintre ei si-a schimbat domiciliul la tara cu parintii.Nu stiu cum sa procedez deorece el vine in permanenta in apartament si nu stiu cum sa reactionez daca se intampla sa ne mai ceeze probleme pot sa-i pun o interdictie.

Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 01:48, 27 Martie 2013
Plangere la politie si mergeti pana la capat. se va rezolva asa cel mai sigur si eficient!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina mea ma terorizeaza Alexandra-Nicoleta Alexandra-Nicoleta Bună seara! Vin catre aceasta comunitate cu o problema pe care nu sunt sigura cum ar trebui sa o abordez. Am 23 de ani si locuiesc impreuna cu viitorul sot in ... (vezi toată discuția)
Vecin asculta muzica tare la ora 20:00 on64 on64 Buna seara. Am o mare problema cu vecina de alaturi care asculta muzica mult prea tare si nu stiu ce as putea sa fac. La politie cum pot apela doar prin 112 ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica de catre politist  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am niste vecini care sunt politisti si sunt si rude, adica sunt cumnati. Unul din politisti locuieste in chirie in apartamentul de sub mine si este ginerele ... (vezi toată discuția)