avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin asculta muzica tare la ora 20:00
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin asculta muzica tare la ora 20:00

Buna seara.
Am o mare problema cu vecina de alaturi care asculta muzica mult prea tare si nu stiu ce as putea sa fac. La politie cum pot apela doar prin 112 ?
As putea actiona in instanta?
Nu mai pot sta relaxat in propriul apartament din cauza muzicii.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:36, 26 Februarie 2016
La serviciul 112 se apeleaza pentru urgente.
Pana sa apelati 112 discutati amiabil cu vecina, apelati si la ajutorul presedintelui asociatiei de proprietari. Daca nu reusiti sa va intelegeti apelati la ajutorul politistului de proximitate sau la politia locala.
In instanta pierdeti vremea degeaba.
Nu va hazardati sa apelati serviciul de urgenta pentru astfel de situatii deoarece riscati sa fiti sanctionat pentru apelare nejustificata
Puteti solicita prezenta unui echipaj de la politia responsabila domiciliului dv
Nu se justifica actiune in instanta
Incercati sa contactati vecinul in cauza poate ajungeti la compromisul realizarii unei protectii fonice a camerei unde se utilizeaza susrsa de zgomot
Din pacate se exclude rezolvarea prin cale amiabila deoarece vecina este suferinda de multiple boli psihice si nu ai cu cine deiscuta.
Cum as putea apela la politia responsabila domiciliului meu ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am apelat de mai multe ori la 112 pentru deranjarea linistei, zgomote, muzica, petreceri... in bloc si de fiecare data in 10-15 minute au aparut 2-3 politisiti. Au constatat, au legitimat persoanele care faceau zgomot in apartamentul respectiv, au atentionat, avertizat... S-a facut liniste imediat.
Nu este nici un risc sa sunati la 112 daca la 11 noaptea sau 3 dimineata se gasesc unii sa petreaca in bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica tare de la vecinii de deasupra Ondu-Himus Ondu-Himus In urma cu vreo 5 ani aproape pe forum s-a discutat deja subiectul acesta insa unul din useri spunea ca atunci cand un fapt de deranjarea ordinii publice s-a ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini, doresc solutii eficiente M_Stefan M_Stefan Pe scurt, vecinii de deasupra fac foarte multa galagie. Dar nu oricum. In reprize de cate 15 -40 minute, ceea ce face \\"constatarea zgomotului\\" aparent ... (vezi toată discuția)
Binecunoscuta problema cu boxele de sunet ContSters120977 ContSters120977 Buna Ziua! Stiu ca probabil cei de aici s-au cam plictisit discutand asa ceva! Totusi de la caz la caz exista particularitati! Sa va povestesc cazul ... (vezi toată discuția)