Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce act normativ prevede obligativitatea prezentarii, la unitatea de Trezorerie, a notei de fundamentare privind cheltuielile de deplasare, in momentul in care ridicam numerar pentru deplasari (institutii publice).
Multumesc, dar intrebarea mea era daca mai e cazul sa depuna cerere debitorul din moment ce s-a dat si o Sentinta comerciala de acceptare a darii in plata la solicitarea creditorului si a institutiei care solicita imobilul in administrare?
Pentru un debitor aflat in procedura falimentului este necesara cererea lui pt darea in plata(conform Ordinului 486/2007) a unui imobil pt acoperirea creantelor, avand in vedere ca exista solicitarea institutiei publice care doreste preluarea imobilului, incheierea judecatorului sindic de acceptare a darii in plata, acceptul comitetului creditorilor? Procedura nu a fost finalizata.
Multumesc!
Cu ce data se impune ( pt plata impozitului) un teren obtinut( ca persoana fizica) prin hotarare judecatoreasca? Cu data hotararii sau cu data la care a devenit definitiva si irevocabila? As dori sa mi se spuna actul legislativ ce prevede acest lucru.
Multumesc pt raspuns!!!
Cu ce data se impune ( pt plata impozitului) un teren obtinut( ca persoana fizica) prin hotarare judecatoreasca? Cu data hotararii sau cu data la care a devenit definitiva si irevocabila? As dori sa mi se spuna actul legislativ ce prevede acest lucru.
Multumesc pt raspuns!!!