Buna ziua...va rog frumos ma puteti ajuta si pe mine cu un model al cererii de inaintare recurs in procesul pentru pensie de intretinere intre soti? Va multumesc anticipat.O zi buna
Buna ziua am si eu intrebare.Mama a fost casatorita cu tata 27 de ani..in timpul acestei casatori au aparut probleme de sanatate adica a fost operata la coloana,inlocuirea cristalinului la ambii ochi,probleme cu inima,ea s-a decis sa il dea in judecata pentru a fi supus la plata unei pensii de intretinere...ea a anexat toate actele doveditoare bolilor dar a primit comunicarea instantiei ca se respinge cererea fiind nefondata.Intrebarea mea este daca face recurs ce trebuie sa mai anexeze sau trebuiesc martori neaparat pt a putea dovedi incapacitatea de munca?mentionez ca are varsta de 57 de ani, iar divortul este in curs.Va multumesc anticipat
Va multumesc pentru raspunsuri:)
Am inteles va multumesc dar ea daca are martori si certificat medico legal fals eu voi primii amenda penala sau inchisoare?martori eu nu am decat pe mama mea...:(
Eu am certificat medic-o legal care atesta ca am fost lovita insa nu au fost nevoie de zile de ingrijiri medicale si am inteles ca dupa cate zile de ingrijiri am atunci se ia in considerare certificatul...daca eu nu am nici o zi dar atesta faptul ca am fost lovita este de folos?
Buna ziua am si eu o intrebare..luna trecuta pe data de 22 am insotit-o pe mama mea la tribunal pentru procesul ei cu tatal meu,akolo martora tatalui..sora lui cand am iesit ia-m adresat o intrebare si ea a sarit la mine si mi-a dat o palma,si m-a amenintat si injurat...am despus plangere la politie,si acum am aflat ca ea..sora tatalui a depus si ea plangere penala la parchet ca eu impreuna cu mama mea am lovit-o pe ea ceea ce este fals e tocmai invers...mentionez faptul ca la locul faptei erau tatal meu si avocatul tatalui care o sustin amandoi..acum as vrea sa stiu cum sa procedez si ce sa fac am 18 ani nu stiu unde sa ma duc si cum sa rezolv aceasta problema impreuna cu mama mea,si ce as putea sa patesc? va multumesc anticipat
In urma procesului asupra sotului pentru acordarea pensiei de intretinere, pot face recurs in cazul in care imi este respinsa cererea si nu voi primi pensie de intretinere? Mentionez ca procesul este in curs iar la dosar am depus dovezi care atesta ca am probleme de sanatate cu inima, iar la ochi si coloana am fost operata. Am varsta de 57 ani. Multumesc anticipat. O zi buna!
Buna ziua! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Am fost casatorita cu sotul meu 27 de ani, acum suntem in divort. In urma problemelor grave de agresivitate, lovituri si scandaluri, am plecat de acasa impreuna cu fiica mea care este eleva in clasa a 12-a,aceasta fiind majora.Cand am parasit domiciliul, am plecat doar cu 2 sacose de haine ca atat am putut sa luam. In urma acestui eveniment, exista posibilitatea de a fi scoasa din dreptul ce mi se cuvine asupra jumatatii de locuinta si bunurilor ce au ramas acolo? Va intreb deoarece in urma divortului intentionez sa-l dau in judecata pentru partajul bunurilor.Multumesc anticipat!
Martor nu am decat pe mama...era de fata doar tata,sora tatalui si avocatul tatalui..deci doar mama e martor dar o pot pune pe ea ca martor?
Buna ziua...am si eu o intrebare..eu am fost cu mama mea la procesul pentru pensia ei de intretinere..tatal meu a adus ca martor pe sora lui de pe mama care la iesirea din sala de judecata ia-m adresat o intrebare..am intrebat-o dc a mintit..iar ea a sarit si mi-a dat o palma..m-a jignit,mi-a spus curva..in fine eu am 18 ani..am depus imediat o plangere si am fost si la spital sa ma inregistrez la medicul legist..intrebarea mea e ce sa fac in continuare?si dak o voi da in judecata pt ca asta vreau sa fac,cum sa procedez si ce ii pot cere pt ce a facut?...va multumesc anticipat..o zi buna