avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs pensie de intretinere

In urma procesului asupra sotului pentru acordarea pensiei de intretinere, pot face recurs in cazul in care imi este respinsa cererea si nu voi primi pensie de intretinere? Mentionez ca procesul este in curs iar la dosar am depus dovezi care atesta ca am probleme de sanatate cu inima, iar la ochi si coloana am fost operata. Am varsta de 57 ani. Multumesc anticipat. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:36, 28 Februarie 2012
Aveti dreptul la recurs in cazul in care nu sunteti multumita de solutia instantei de fond.
Verificati daca la dosar exista precizarea privind data de la care solicitati acea pensie,caci puteti avea surpriza sa se acorde incepand cu data pronuntarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Crinutza777 Crinutza777 Buna seara!am rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii.Mama a fost casatorita cu tata 27 de ani..in timpul acestei casatori au aparut probleme de sanatate ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua am si eu intrebare.Mama a fost casatorita cu tata 27 de ani..in timpul acestei casatori au aparut probleme de sanatate adica a fost operata la ... (vezi toată discuția)
Eroare sentinta micaela38 micaela38 Daca la pronuntarea sentintintei de divort s-a strecurat o eroare, si anume plata pensiei alimentare incepand cu data introducerii actiunii si nu cum era ... (vezi toată discuția)