avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate georgeta00udrea

Activitate georgeta00udrea

Bună seara!
Ma aflu în următoarea situație!
-în momentul de fata sunt în concediu de creștere copil pana la 2 ani
- la instituția la care lucrez se organizează concurs pentru promovarea în funcția publica în gradul superior celui detinut
-conform modificărilor aduse la legea 188, prin legea 156/2018, concediul de creștere copil considera vechime în funcția publica
-dosarul de concurs mi-a fost respins pe motiv ca legea nu se aplica retroactiv, celelalte condiții fiind împlinite.
Întrebarea mea este, de când se aplică legea în cazul meu? Daca se aplica de la data întrării în vigoare, din septembrie 2018,asta înseamnă că din septembrie 2018 și pana în prezent CCC este considerat vechime în funcția publica, chiar dacă la data întrării în vigoare am contactatul suspendat?iar înainte de septembrie nu se considera vechime?
Mulțumesc!
Buna ziua, lucrez la o institutie publica de 3 ani si jumatate iar din luna iunie ma aflu in concediu de cresrere copil pana la varsta de 2 ani avand raportul de serviciu suspendat. Întrebarea este: pot participa la examenul de promovare in aceasta situatie?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Lucrez din februarie 2010 ca economist, doar 2 ore pe zi cu un salariu de 300 ron. Acum sunt insarcinata in 6 luni. Ce sanse am pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in conditiile in care nu lucrez cu norma intreaga? Va multumesc!