Chiar în ziua respectivă ân care am primit marfa am trimis mailul cu pozele, dar ei nu recunosc fapta, chiar dacă am pozele. Ei îmi zic, că trebuia la preluare să fac reclamaţie, că pachetul este deteriorat. Era ambalat în carton, nu ştiam cum era pachetul când a preluat curierul. Nu există nici un mod de a obţine despăgubire? Este un aparat electric. Aşa putea să ajungă şi în bucăţi.
Buna
La data de 15 februarie 2012 am comandat pe net un produs electric. Curierul mi-a adus în 2 zile lucrătoare, dar la deschiderea pachetului am observat, că marfa este deteriorată irecuperabil. La preluarea pachetului nu am observat deterioare la pachet, deoarece nu ştiam cum a fost împachetat. Pe drum a şi dispărut bulina cu "Fragil" de pe ambalaj. La expediere au confirmat existenţa. Am poze înainte şi după livrare ce am timis la curier.
Vreau să vă întreb dacă este vreo modalitate de a obţine o despăgubire de la curiei?
Mulţumesc
Pentru 2 ani, care se termina in mai 2013. Totuşi nu înţeleg cu veniturile realizate. Deci dacă am I.I-ul, am venituri şi cheltuieli, dar termin anul în 0 sau în minus, că am cheltuieli la început, se poate face? Sau la ce se referă exact venitul?
Bună Ziua.
Sunt în concediu de creşterea copilului. Vreau să Vă întreb, dacă este vreo posibilitate de a înfiinţa o Intreprindere Individuală, sau SRL în această perioadă, sau trebuie să aştept terminarea concediului?
Mulţumesc
Multumesc.
Intrebarea mea este: Daca vreau sa deschit o firma de productie publicitara, imi ajunge 7311, luand in considerare ca aceasta exclude tipărirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819, de exemplu tiparesc pe imprimanta un prospect in 50 de exemplare?
Ca tipărirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819 ce include?
Va multumesc.