avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate ungureanusorin

Activitate ungureanusorin

Cei de la cez au venit si au facut niste masuratori la stilpi si au zis ca fac acest lucru pt inventariere dar sa-rputea sa pregateasca vreo hotarire ceva prin care banuiesc ca nu vom mai putea face ceva .la ocpi nu figureaza nici. o sarcina pe teren deocamdata.sper sa ai mai multa bafta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua..cei cu ,care am discutat pina acum m-au descurajat,spunind ca nu am nici o sansa datorita legii energiei actuale.nu am gasit pe cineva sa ma convinga ca pot cistiga in instanta despagubiri de la cez sau transelectrica (am inteles ca reteaua de110kv le apartine),si din aceasta cauza nu am initiat un proces in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc pt raspuns dar cei de la cez mi-au raspuns ca cele 2linii de 110kv sint date in folosinta in 1974 si 1967 si ca terenul de sub ele apartine statului roman
buna seara detin din 2003 o suprafata de teren intravilan in craiova pe care se afla 2stilpi de 110kv.din aceasta cauza mi s-au impus anumite restrictii la obtinerea autorizatiei.mentionez ca terenul are 1300mp cu25m latime. si as fidorit sa construiesc 2 imobile dar datorita conditiilor impuse nu am reusit sa obtin o a doua autorizatie,fiind nevoit sa cumpar o alta suprafata de teren.ce despagubiri pot solicita cez sa in aceste conditii?
Discuție Faliment
Ce se intampla in caz de faliment cu o societate care are datorii dar nu are bunuri?
detin din 2003 un teren de 2500mp pe care se afla 2stilpi de inalta tensiune (110kv)si- am construit o cladire pe 2nivele (mi sa impus o distanta de 16 metri intre cladire si1stilp si din aceasta cauza am o suprafata de1200mp pe care nu o mai pot folosi pt alte constuctii)pot obtine despagubiri de la cez?multumescsi scuze de abuz forum
am inchiriat in 2010 un spatiu comercial al carui contract se inoia din 6 in 6 luni;in momentul de fata este inchiriat pina in luna iunie2012 inclusiv cu plata chiriei lunar.(este achitata luna februarie ) ieri 12februarie am avut o discutie cu propietarul complexului comercial pe tema conditiilor existente in acest spatiu,(mentionez ca nu exista nici o sursa de caldura functionala desi exista instalatia necesara,datorita faptului ca proprietarul nu a platit gazele si ia fost luat contorul de cei de la gaze,cu toate ca noi chiriasi am platit caldura anul trecut separat de chiria propriu zisa.)din cauza frigului am fost nevoiti sa stam in standuri la temperaturi de -24 grade iar marfa (produse alimentare sa deteriorat) iar el mi-a spus ca astea sint conditiile,iar discutiile au degenerat in cearta si a doua zi ma-m trezit cu un act aditional prin care mi se aduce la cunostiinta ca incepind 01 martie2012 chiria mea este mai mare 50%.ce pot sa fac in acestcaz