avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri - stalpi de electricitate pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri - stalpi de electricitate pe teren

detin din 2003 un teren de 2500mp pe care se afla 2stilpi de inalta tensiune (110kv)si- am construit o cladire pe 2nivele (mi sa impus o distanta de 16 metri intre cladire si1stilp si din aceasta cauza am o suprafata de1200mp pe care nu o mai pot folosi pt alte constuctii)pot obtine despagubiri de la cez?multumescsi scuze de abuz forum

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru stalpi de inalta tensiune ungureanusorin ungureanusorin buna seara detin din 2003 o suprafata de teren intravilan in craiova pe care se afla 2stilpi de 110kv.din aceasta cauza mi s-au impus anumite restrictii la ... (vezi toată discuția)
Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate privata traversat de linii de inalta tensiune nenea toto nenea toto Buna ziua Am primit de la bunica mea ,(am facut act de vanzare cumparare ca sa nu am probleme ), un teren intre blocuri ,in 2000.Aceste teren este traversat ... (vezi toată discuția)