Buna ziua
Am primit de la bunica mea ,(am facut act de vanzare cumparare ca sa nu am probleme ), un teren intre blocuri ,in 2000.Aceste teren este traversat de 2 linii de inalta tensiune iar pe suprafata lui sunt si 3 stalpi de beton .Am cerut despagubiri de la electrica si mi-au spus ca de ce am cumparat terenul cu stalpi pe el ,si ca nu este lege pentru despagubiri ,dar pamantul a fost al familiei mele din tot deauna .
In 2008 am construit ,cu toate aprobarile necesare ,proiect ,autorizatie ,etc ,o ANEXA GOSPODAREASCA din panouri tip sandwich si lemn ,(locuinta nu sa putut aproba )Am tras ,apa,canal, gaze+CT ,TV,....
Am facut receptia cu arhitectul si responsabilul de la primarie care au cofirmat ca totul este conform proiectului
Cand au venit pentru bransament cei de la CEZ ,care mi-au dat acceptul la inceput ,acum nu au mai fost de acord cu amplasarea ,fiind aproape de liliile de tensiune . Pentru acord au propus sa mut stalpii pe bani mei
Prima intrebare :este su nu lege in privinta acordarii de despagubirii pentru prezenta stalpilor pe terem,a mai castigat cineva procese cu CEZ-ul
A doua ; este prevazut undeva ca trebuie sa suporte proprietarul cheltuielile
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
MIHAI GRIGORE , Avocat
12:42, 27 Decembrie 2009